Welkom bij House of Bizz Weert

 WIZ

WIZ Re-integratie & Coaching BV, gevestigd in Heerlen en Weert, begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar en op het werk. Dit doen wij door zoveel mogelijk mensen bij werkgevers op de reguliere arbeidsmarkt te plaatsen. 

Bij WIZ Re-integratie & Coaching BV wordt veel waarde gehecht aan een transparante samenwerking en een duidelijke en open communicatie binnen het team. Deze werkwijze zie je ook terug in onze samenwerking met opdrachtgevers en de benadering, begeleiding en bemiddeling van onze cliënten.

Waarom? Omdat dit de eerste basisvoorwaarde is voor een waardevolle samenwerking met kansen en toekomstperspectief voor de cliënt.

Mede door deze werkwijze, onze inzet en onze jarenlange ervaring en expertise in het re-integratievak hebben we al vele mooie resultaten geboekt tot tevredenheid van onze clienten, opdrachtgevers en werkgevers.

Voor meer informatie, kijk op onze website: www.wizlimburg.nl  Uiteraard kun je ook persoonlijk contact opnemen met een van onze consulenten en/of jobcoaches. Wij adviseren je graag over onze dienstverlening en de mogelijkheden!