Welkom bij House of Bizz Weert

 Pom HR/Trainingen & Branding

POM helpt MKB-bedrijven om online beter in contact te komen met hun klanten. POM beheert en onderhoudt Facebook, LinkedIn, Twitter & Instagram accounts van bedrijven. Wij zorgen wekelijks met veel passie en plezier voor relevante berichten, zorgen ervoor dat deze berichten bij de goede doelgroep terecht komen en bedenken continue concepten om extra omzet te generen voor klanten. Wij doen dit met een sterk team dat bestaat uit een marketingdeskundige, fotograaf/websitebouwer en grafisch vormgever.

Ook begeleiden wij privé personen en ZZP’ers met hun branding en zoektocht naar het vinden van een nieuwe werk-, of opdrachtgever.

Onze diensten omvatten: Inspiratiesessies, Strategische Branding, Integraal Social Media Advies, Content-Management, SEO advies, Website Bouw & Beheer, Social Media Training (Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest en meer), Loopbaanbegeleiding, Ondernemersbegeleiding.

Wij kunnen alles voor u op maat inrichten. Van een Social Media Training voor 3 medewerkers tot inspiratiesessies met 300 mensen tot het vullen en beheren van uw Facebook of LinkedIn account. Graag kijken wij met u naar de mogelijkheden en de beste oplossing voor u en/of uw organisatie. 

Kijkt u gerust eens op onze website www.pomhr.nl of Facebook: https://www.facebook.com/pomhr.nl of neem contact op met Stella van Rheenen op telefoonnummer 06-48147211. U bent van harte welkom in ons mooie pand in het House of Bizz, de koffie staat bij POM altijd voor u klaar!