Welkom bij House of Bizz Weert

 Ghijsen Vastgoed

Ghijsen Vastgoed vormt voor u het vaste aanspreekpunt & betrouwbare en constante spil van het vastgoedproces en ontzorgt u volledig tijdens het totale,  ontwikkel en realisatieproces van uw bouwproject. Van initiatief tot en met oplevering ten behoeve van uw woning, utiliteitsbouwproject of zorgvastgoed vormt Nico Ghijsen uw betrokken partner.

Nico Ghijsen is afgestudeerd aan de HTS Tilburg (Bouwtechnische Bedrijfskunde) en heeft een brede en ruime ervaring in de ontwikkeling en realisatie van vastgoed in zowel woning,- utiliteitsbouw als zorgvastgoed, zie hier zijn LinkedIn profiel: https://nl.linkedin.com/pub/nico-ghijsen/8/783/bb6

Bij zijn werkwijze staat een pragmatische benadering, deskundig advies, waardecreatie en focus op gezamenlijk belang centraal. Op basis van ruim 24 jaar ervaring in de wereld van ontwikkelende bouwbedrijven en woningcorporaties is hij met recht een betrouwbare vastgoedprofessional in hart en nieren te noemen, aan wie u met een gerust hart de regie van uw bouwproject uit handen geeft.

Vanuit een integrale bouwtechnische & bedrijfskundige visie geeft hij vorm aan uw vastgoedwensen. Of het nu gaat om advies, ontwikkeling of de realisatie van uw ideeën en wensen, het ontzorgen van u als opdrachtgever staat centraal. Nico Ghijsen is in staat vanuit een groot en solide netwerk een multidisciplinaire samenwerking op gang te brengen, waarbij uw klantwensen uiteraard voorop staan.  

Ghijsen Vastgoed gaat aan het werk waarbij de belangen van alle betreffende partijen zo goed mogelijk bij elkaar gebracht en op elkaar afgestemd worden. Hierbij hecht Ghijsen Vastgoed grote waarde aan heldere communicatie en een efficiënte en goede samenwerking met als resultaat voor u een maximale waardecreatie.