Welkom bij House of Bizz Weert

 Huren Vast

Naast de genoemde faciliteiten bieden wij u als vaste huurder een aantal voordelen. House of Bizz heeft zichtbaarheid & verbinding hoog in het vaandel staan. Wij vinden het dan ook belangrijk dat uw bedrijf voldoende zichtbaar is en onder de aandacht komt bij uw (potentiële) klanten, zowel life als ook online. Wij bieden u de volgende faciliteiten als u kiest voor het vast huren van een kantoor:

  •  U krijgt uw eigen email account van House of Bizz van waaruit u kunt mailen en mail kunt ontvangen & aangesloten bent op de community van House of Bizz, regelmatige netwerkbijeenkomsten.
  • Uw logo en de naam van uw bedrijf op een zuil bij de ingang van het terrein.
  • Uw kantoor heeft een eigen bel, nummer en bestickering van uw deur met daarop duidelijke vernoeming van uw bedrijf.
  • Op de website van House of Bizz wordt uw bedrijf benoemd en omschreven, uw logo wordt geplaatst met een automatische doorlink naar uw bedrijf.
  • Er worden maandelijks interviews, foto’s en filmpjes gemaakt van de hurende bedrijven, volgens een vast patroon, die House of Bizz op de eigen website & Facebook pagina van House of Bizz plaatst.

Faciliteiten

Wij bieden u uitgebreide faciliteiten zowel gezamenlijk als ook individueel. Benieuwd naar deze faciliteiten, klik dan hier op deze link:  Faciliteiten

Prijs

Voor een eigen kantoor in House of Bizz kunt u al terecht voor een prijs vanaf € 325,- per maand excl. BTW. Voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.